Sankt Pauli 2 - 1 Bochum. Schachten tira de remontada.

St Pauli: Pliquett; Volz, Zambrano, Thorandt, Schatchen; Funk, Boll, Kruse, Bartels (90' Daube); Saglik (62'

Naki), Schindler (78' Bruns).

Bochum: Luthe; Maltriz, Acquistapace, Dabrowski, Freier; Azaouagh (72' Kopplin), Inui (85' Gelasvilhi), Vogt, Federico (82' Delura), Toski; Aydin.

Dende l'entamu'l partíu el FC Sankt Pauli salió bien arriba a presionar al Bochum, que a pesiar de la so intentona de xugar el balón polo baxo, ellaborando con mayor seguridá les cugaes nun tuvo munches oportunidaes de cara a puerta. Ensin embargu, nel minutu 20 Nun rechace de la defensa, Azaouagh enchufó un derechazu que paso perriba'l porteru paulí, faciendo'l 0-1. Tres la única xugada en curtio de los d'Hamburgo Schindler tuvo a piques meter la pelota na rede, pero'l porteru tuvo bien. Nel mesmu corner, Schachten llibre de marca remató solu poniendo l'empate, 1-1. Tres d'él, el Sankt Pauli siguía teniendo la pelota y ocasiones, pero los pelotazos llargos nun diben por bon camín.

Na segunda parte camudó'l xuegu del Sankt Pauli pa bien, taba nidio que Schubert nel descansu decidió tener más la posesión y ellaborar les xugaes enantes que perder balones tan fácil. Ocasiones de tolos collores, sobromanera pal delanteru Saglik, que nun foi quien a metela na rede. Malpenes 10 minutos Freier (73') foi espulsáu por doble mariella merecida. Esto fizo que s'incrementaren les ocasiones, fasta que nel minutu 80 Schacten tornara a marcar tres una falta de llibru, desplicada na semeya. Tres esti gol, el Bochum intentolo como pudo, pero con un home menos, y la poca calidá de los atacantes nun ocasionó peligru.

A esperes de los resultaos que queden, el Sankt Pauli vuelve a metese no alto de la clasificación con 42 puntos.